enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4815
EURO
34,8540
ALTIN
2.483,76
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Murat Boz: Kamera Önünde Olmak Güzel Bir His

Murat Boz: Kamera Önünde Olmak Güzel Bir His
26 Temmuz 2022 09:03
A+
A-

Murat Boz, tatil yaptığı Çeşme’de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşarak gelecek projelerinden bahseden Boz, oyunculuk yapmayı sevdiğini ve devam edeceğini açıkladı.

42 yaşındaki Murat Boz, son olarak geçtiğimiz gün Çeşme’de objektiflere takıldı. 10 gündür tatil yapan Boz, “Benim ritüelim bu. Her sene Çeşme’ye geliyorum mutlaka. Yakalıyorsunuz, hiç affetmiyorsunuz. Tatil vesilesiyle arkadaşlarımı da görmüş oluyorum. Çeşme geçen seneye göre biraz daha durgun. Bir tek durgun olmayan Mustafa Aksakallı’nın mekanı, ama genelde bir durgunluk var. İnşallah seneye daha iyi olur” dedi.

Burcu Özberk ile başrolü paylaştıkları yeni filmi hakkında konuşan yakışıklı popçu, “Sektöre yeni giriş yapacak olan bir dijital platformun ilk işi olacak bu film. Senaryosu çok güzel, okurken çok keyif aldım ve güldüm. Çekilince de güzel olacağını düşünüyorum. Burcu ile iyi partner olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

28 Temmuz’da yayına girecek ‘Zeytin Ağacı’ dizisiyle ilgili de konuşan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

“Onun da heyecanını yaşıyorum. Benim için de farklı bir iş oldu. İzleyici nasıl bir tepki verecek merak ediyorum. Benim kariyerimde hiç böyle bir iş yoktu, kabul etmemin başlıca sebeplerinden bir tanesi de buydu. Oyuncu kadrosuna baktığımız zaman çok iyi isimler var. Yönetmenimiz Burcu Alptekin, gerçekten başarılı biri. Onların arasında ben nasıl kendimi göstereceğim hiç bir fikrim yok. Ama bir şekilde rolümün üstesinden geleceğim. Son zamanlarda hiç yapılmamış farklı bir iş olduğunu düşünüyorum. İzleyici gerçekten sevecek.”

“AVRUPA TURNEMİZ OLACAK”

Çok yoğun bir konser temposundan çıktığını ve mola vermek için Çeşme’ye geldiğini belirten Boz, “Ağustos itibariyle konserlerimiz başlayacak. Pandemide baya ara vermiştik, yeniden sahnelere dönüp hareketlenmek bizi biraz zorladı tabii ama sonrasında alıştık. Yeni filmimizin provaları da başlayacak; hem konserler, hem de film bizi yoracak. Kışa doğru da Avrupa turnemiz olacak. Oyunculuğu seviyorum, kendimi iyi hissediyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Kamera önünde olmak güzel bir his. Yeter ki senaryosu beni heyecanlandırsın” açıklamasını yaptı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.