enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5362
EURO
34,9531
ALTIN
2.456,46
BIST
9.884,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup Evleniyor! Nikah Tarihi Belli Oldu!

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup Evleniyor! Nikah Tarihi Belli Oldu!
25 Nisan 2022 08:50
A+
A-

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, nikâh masasına oturuyor. 3 Haziran’da İtalya’nın başkenti Roma’da hayatlarını birleştirecek olan ünlü çift, düğünlerini 10-12 Haziran’daki hafta sonunda Muğla’nın Marmaris ilçesinde yapacak.

Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği’nde kıyılacak nikâhla hayatlarını birleştirecek olan çift, düğünleri için Marmaris’teki D-Maris’i seçti. 10-12 Haziran’daki hafta sonunda 80 kişilik düğün organizasyonuyla evliliklerini kutlayacak olan Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup, davetiyelerini de göndermeye başladı.

Kısa bir videodan oluşan davetiyede; Mustafa Sandal, müstakbel eşine ‘Jest Oldu’ şarkısını söyleyerek, “Ah sen ne güzel, ne güzel gülüyorsun/Kız sen ne güzel, ne güzel bakıyorsun” diyor. Düğün seremonisinin de bu romantik davetiyeye uygun olacağı öğrenildi.

10 Haziran’da akşam Manos’ta ‘Yunan Gecesi’ yapacak olan çift, 11 Haziran’da otelin manzaralı çimenliğinde düğün yapacak. Ardından beach’e inecek olan davetlileri, burada eğlenceli bir parti bekliyor. Düğün, ertesi sabah keyifli bir brunch’la sona erecek.

Misafirlerini otelde ağırlayacak olan ünlü çiftin, konukları ayrı ayrı günlerde gelmeyi tercih ettiği için ulaştırma masraflarına ise karışmayacağı öğrenildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.