enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6078
EURO
34,8089
ALTIN
2.494,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan Ne Zaman Evleniyor?

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan Ne Zaman Evleniyor?
27 Nisan 2022 09:03
A+
A-

Gökhan Alkan ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek’te görüntülendi.

Basın mensuplarıyla konuşan oyuncu, yakın zamanda final yapacak dizisinin ardından dinleneceğini söyleyerek, “Çok yoruldum, tatil yapacağım. Geçen sezondan çok yorgun başlamıştım zaten, bir de ihtiyar kedilerim var, onların hasta bakıcılığını üstleneceğim bir süre daha” diye konuştu.

Kendisini takip eden hayran kitlesinin ve sevenlerinin çok mutsuz olduğunu söyleyen Cevadzade, “Bu sene az göründüm, az oynadım diye mutsuzlardı. Benim tercihimdi az çalışmak. Yapımcının, projenin, yönetmenlerimizin, sevgili ekibimin hiç kimsenin bir suçu yok bu işte, tamamen benim kedilerimin hasta bakıcısına dönüşmüş olmamla alakalı bir şeydi. Kedilerim ihtiyar, 3 kedim var 16 yaşında. Bir sürü hastalıkları var, onlara bakmaktan pek çalışamadım. Yapacak bir şey yok, böyle bir sezon oldu. Gelecek sene daha çok bakıcıları olur, daha çok çalışırım” açıklamasını yaptı.

“KISMET BU İŞLER”

Nişanlısı Gökhan Alkan ile nikah masasına ne zaman oturmayı planladığı sorusuna ise oyuncu, “Annem bu kadar sormuyor ne zaman evleneceğimi, annemden daha çok soruyorsunuz. Kısmet bu işler, bakalım. Kafamızda herhangi bir tarih yok, olsa söylerim” yanıtını vererek sitem etti.

“BANA GÖRE DEĞİLMİŞ”

‘Yasak Elma’dan sonra ‘Üç Kuruş’a geçmesiyle ilgili konuşan Cevadzade, “Kadın dolu bir işten erkek dolu bir işe… Kadın dolu işi tercih ederim. Onu anladım” dedi. Oyuncu, “Pişmanlık duydunuz mu?” sorusuna, “Bana göre değilmiş. Çok fazla erkek işiydi, böyle şıkıdım şıkıdım olmak daha iyiydi” cevabını verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.