enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3310
EURO
35,0618
ALTIN
2.285,03
BIST
8.986,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Nilperi Şahinkaya 4 yılda bir ev değiştiriyorum

Nilperi Şahinkaya 4 yılda bir ev değiştiriyorum
28 Mayıs 2021 06:50
A+
A-

4.YILA DOĞRU EV ÜSTÜME ÜSTÜME GELİYOR

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Zorlu PSM’nin YouTube kanalında yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye konuk oldu.

Nilperi Şahinkaya, Zorlu PSM’nin YouTube kanalında yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye konuk oldu. Şahinkaya, büyükelçi babasının mesleği gereği bürokrasi içerisinde bir çocukluk geçirdiğini söyledi: “Aslında farklı ve alışılmadık bir şey olduğunu hissediyordum çocukken de… Sofralara konulan ve dışardan içeriye doğru kullanılması gereken çatal bıçaklara kadar ortamın farklı olduğunu anlıyorsunuz bir şekilde.” Oyuncu, bürokrat babasının mesleği gereği de çocukluk yıllarında 4 yılda bir ülke değiştirdiğini açıkladı: ” Türkiye’ye temelli döndüğümüzde liseye başladım. Ülkeye dönmeye en hazır olduğum zamanda geldiğimi hissediyorum. Hiçbir adaptasyon sorunu yaşamadım. Yalnızca hala 4 yılda bir ev değiştiriyorum. 4’üncü yıla doğru ev üstüme üstüme gelmeye başlıyor. Belki de bu, çocukluk yıllarından kalan alışkanlık sebebiyledir.”

 

 

 Nilperi Şahinkaya: 4 yılda bir ev değiştiriyorum

 

Hayatı akışına bırakamıyorum

Oyuncu, planlı ve programlı olmak konusunda takıntılı olduğunu itiraf etti: “Ani gelişen durumlar karşısında kendimi rahat hissetmiyorum. Hayatı akışına bırakamıyorum. Mesela evdeyim, hiçbir işim yok. Bir arkadaşım yakınlarda olduğunu ve kahve içmek istediğini söyledi. Çok ani olduğu için buluşamam. Programlar birkaç gün öncesinden ayarlansa fena olmaz. Kendimi mental olarak da hazırlayabileyim.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.