enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
44,0680
EURO
51,2016
ALTIN
7.301,96
BIST
12.792,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
10°C
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
10°C
Salı Açık
15°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
14°C
Perşembe Çok Bulutlu
11°C

O DAVADA FLAŞ KARAR!

O DAVADA FLAŞ KARAR!
2 Temmuz 2021 08:48
A+
A-

Deniz Çakır, bir kafede başörtülü kadın müşterilere hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davadan beraat etti…

Oyuncu Deniz Çakır’ın Beşiktaş’ta bir kafede başörtülü kadın müşterilere hakaret ettiği iddiasıyla, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan yargılanmasına devam edildi.

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada taraf avukatları hazır bulundu. Duruşmada ilk olarak söz alan müşteki avukatı, Deniz Çakır’ın kullandığı sözlerin suç olduğunu belirterek cezalandırılmasını istedi. Deniz Çakır’ın avukatı Bahri Belen ise dosyada her türlü şüpheden uzak kesin ve yeterli delil olmadığını söyleyerek, “İddia edilen sözlerin söylendiği ispat edilmemiştir. Müvekkilim her türlü ayrımcılığa karşı biridir. Olayın ardından 5 gün geçtikten sonra aynı sözlere maruz kaldığı iddia edilen Merve ve Sümeyye isimli tanıklar şikayetçi olmamıştır. Demek ki sözlerden rahatsız olmamışlardır. Şikayetçi olanların şikayetleri de siyasi ve amaçlıdır” dedi.

Alınan beyanların ardından kararını açıklayan mahkeme, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçunun yasal unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle Deniz Çakır’ın beraatine karar verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.