enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5889
EURO
34,8006
ALTIN
2.499,03
BIST
9.444,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Oyuncu Birce Akalay kolları sıvayıp atölyeye girdi!

Oyuncu Birce Akalay kolları sıvayıp atölyeye girdi!
26 Mayıs 2021 08:10
A+
A-

Star TV’de yayınlanan Babil dizisinde canlandırdığı İlay karakteriyle beğenileri bir kez daha toplayan Birce Akalay, daha önce rol aldığı başta Küçük Ağa ve Yer Gök Aşk olmak üzere, diğer projeleriyle de oyunculuğunu gözler önüne sermişti.

DİZİ İŞLERİ DE İYİ GİDİYOR

Birce Akalay, geçtiğimiz aylarda aldığı kararın ardından dijital platformda yayınlanacak projede rol alan isimler arasına girdi. Daha önce Siyah Beyaz Aşk isimli Kanal D dizisinde İbrahim Çelikkol ile partner olan oyuncu, yeni dizisinde de eski rol arkadaşıyla bir arada olacak. Ancak Akalay’ın oyunculuğun yanı sıra yeni bir işle daha meşgul olduğu ortaya çıktı.

KOLLARINI SIVADI, ATÖLYEYE GİRDİ

Akalay’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda atölyede toplantıda olduğu görüldü. Çok geçmeden Akalay’ın paylaşımıyla ilgili detaylar da ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun bir markayla beraber mücevher tasarladığı ve mücevherlerin üretim aşaması için ustalarla toplantı yaptığı öğrenildi. Akalay’ın kısa süre sonra bitecek üretim aşamasının ardından mücevherlerini satışa çıkaracağı öğrenildi.

Oyuncu Birce Akalay kolları sıvayıp atölyeye girdi! Tasarladığı mücevherleri satacak

Oyuncu Birce Akalay kolları sıvayıp atölyeye girdi! Tasarladığı mücevherleri satacak

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.