enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Özer Hurmacı ve eşi Mihriban Hurmacı Hakim Karşısında!

Özer Hurmacı ve eşi Mihriban Hurmacı Hakim Karşısında!
31 Mayıs 2022 13:51
A+
A-

Eski futbolcu Özer Hurmacı ile eşi arasındaki darp davasının görülmesine başlandı. İlk kez hakim karşısına çıkan Özer Hurmacı, “Mihriban kıskançlık krizine girdi. Telefonda bana tanımadığım insanları gösterdi. Tokat attı, tekme attı, küfür etti, tehdit ve hakaret etti, parmağımı ısırdı” dedi. Mihriban Hurmacı ise “Elinde telefon olduğu halde yüzüme vurdu ve darp etti. Her yerim kanadı” ifadelerini kullandı.

Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor’da oynayan futbolcu Özer Hurmacı, 6 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı’ya “Astroloji haritasına baktırıp onu aldattığımı söylüyor” diyerek boşanma davası açmıştı. Kısa bir süre sonra Mihriban Hurmacı, ünlü futbolcunun kendisini darp ettiğini söyleyerek suç duyurusunda bulundu. Çiftin karşılıklı şikayeti sonrası Mihriban Hurmacı hakkında, “basit yaralama”, “hakaret” ve “tehdit” suçlarından 1 yıl 3 aydan 5 yıl 6 ay, Özer Hurmacı hakkında ise “basit yaralama” ve “tehdit” suçlarından 1 yıldan 3 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

“MİHRİBAN’I KENDİMDEN UZAKLAŞTIRDIM”

İstanbul 15. Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davanın ilk duruşmasına Özer Hurmacı ile Mihriban Hurmacı avukatlarıyla birlikte katıldı. Duruşmada savunma yapan Özer Hurmacı, şunları söyledi:

“karşılıklı olduğu için şikayetçi olduğunu belirterek, “Üç tane çocuğumun annesinin tabi ki ceza almasını istemem. Mihriban biraz kıskançlık krizine girdi telefonda, bana tanımadığım insanları gösterdi. Bana tokat attı, tekme attı, küfür etti, tehdit ve hakaret etti, parmağımı ısırdı. Ben sadece kendimi savundum, daha doğrusu Mihriban’ı kendimden uzaklaştırdım. Uzaklaştırırken elimdeki telefonum yüzüne geldi, o şekilde yaralandı.”

Mihriban Hurmacı ise yaptığı savunmada, olay günü eşinin telefonuna bir kadından mesaj geldiğini söyleyerek, “Yanına gittim ve ona telefonu uzatarak bana bunu açıklamasını söyledim. Beni aldattığı apaçık ortadaydı, kendisi bir de bana kızdı. Bana ‘sen kimsin ki telefonumu karıştırıyorsun’ diyerek küfürlerle beni odaya itti. Elinde telefonu olduğu halde benim yüzüme vurdu ve darp etti. Ben hiçbir şekilde kendimi koruyamadım. Her yerim kanadı” ifadelerini kullandı.

“ZOMBİ GİBİ GÖRÜNÜYORSUN”

Daha sonra Özer Hurmacı’nın yanına geldiğini anlatan Hurmacı, “Üstümün başımın kan içinde olduğunu gördü, ‘elini yüzünü yıka zombi gibi görünüyorsun’ dedi. Bağırdığımda elini ağzıma kapattı ve nefessiz kalacak şekilde bunu yaptı. Ben feryat edince, çocukların feryatları çoğalınca beni bıraktı. Telefonumu kendisinden almaya çalıştım, tırnaklarıyla parmağımı çizdi ardından da ben telefonumu alıp tuvalete kaçtım. Ben çığlık attığımda beni susturmaya çalıştığı için kendisi yaralanmış olabilir” ifadelerini kullandı.

“MAĞDUR OLAN KİŞİ BENİM”

Alınan savunmaların ardından esasa ilişkin mütalaasını okuyan duruşma savcısı Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı’nın, ‘eşe karşı basit yaralama’ suçundan 6 aydan 1,5 yıla kadar cezalandırılmalarını talep etti. Mütalaaya karşı diyeceği sorulan Özer Hurmacı, “Olayı dramatik etmeye çalışıyor. Zaten basında beni yeterince karaladılar. Mağdur olan kişi benim, beraatımı istiyorum. Bu noktada olduğumuz için üzgünüm, eşimin de ceza almasını istememem” şeklinde konuştu.

“AYLARCA TERAPİ GÖRDÜM”

Mihriban Hurmacı ise mütalaaya karşı savunmasında, “Ben kadın olarak bu manzarayı hayatım boyunca unutmayacağım, cezalandırılmasını istiyorum. Aylarca terapi gördüm. Ömrüm boyunca bunu unutmayacağım” dedi. Mahkeme, alınan savunmaların ardından duruşmayı erteledi.

Milliyet

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.