enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5195
EURO
34,7843
ALTIN
2.502,09
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Özge Özder Kızına Doğum Gününde Şarkı Yazdı

Özge Özder Kızına Doğum Gününde Şarkı Yazdı
28 Ocak 2022 09:27
A+
A-

 ‘Sadakatsiz’in başrol oyuncularından Özge Özder, müzisyen eşi Sinan Güleryüz ve kızları Luna ile Akmerkez’de alışveriş turundaydı. Güleryüz, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde şarkı müjdesi verdi. Ünlü oyuncu ise “Kızımın doğum gününe özel şarkı çıkarıyoruz” dedi.

“Annelik nasıl gidiyor?” sorusuna Özge Özder, “Gayet güzel gidiyor, büyütüyoruz yani. 11 Şubat’ta bir yaşında olacak, 10 Şubat’ta kutlayacağız. Bir yaşına kadar nasıl geçti anlamadım” yanıtını verdi.

“ÖZGE KLİPTE OYNAYACAK”

14 Şubat Sevgililer Günü’nde şarkı çıkaracağını dile getiren Güleryüz, “Evet, bir şeyler çıkaracağız. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımız yazdı bu şarkıyı, ben seslendirdim, Özge de inşallah klipte güzel bir şekilde boy gösterecek gibi duruyor” açıklamasını yaptı.

“SÖZ VE MÜZİĞİ BANA AİT”

Özge Özder, “Kızımın doğum gününe özel, sözünü ve müziğini benim yaptığım başka bir şarkı daha çıkarıyoruz, çocuk şarkısı. O da Luna’nın doğum gününde çıkacak” dedi.

Çok ve sıcak cana yakın olduğu görülen Luna hakkında annesi Özge Özder, “Evet, çok sıcak ve cana yakın. Soyadı Güleryüz’e yakışsın” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.