2004-2007 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Yabancı Damat’ adlı dizide canlandırdığı ‘Niko’ karakteriyle şöhreti yakalayan Özgür Çevik, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Yeni bir diziyle ekranlara dönen oyuncu, yeni projeleri hakkında konuştu.
Oyuncu, “İş görüşmesi için geldim, başlıyoruz bir işe” ifadelerini kullandı. Müzikal iş ile döneceğini müjdeleyen Özgür Çevik, “Biraz dinlendim pandemi sürecinde” dedi.
“Setleri çok özledim” diyen Özgür Çevik’e ‘Yabancı Damat’ dönemindeki tanınırlığı hatırlatılınca, “Evet, o zaman daha az dizi vardı, daha az süreler vardı. Başka bir zamandı bu başka bir zaman. Şimdi daha fazla mecra var daha fazla oyuncu var. Ben memnunum, iyiyim böyle. Arada dinleniyorum. O zamanlar çok gençtim şimdi biraz daha olgunlaştım diyelim” dedi.