enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Pınar Deniz ‘Yargı’ Dizisinden Ayrılıyor Mu?

Pınar Deniz ‘Yargı’ Dizisinden Ayrılıyor Mu?
23 Aralık 2021 16:50
A+
A-

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan ‘Yargı’ yeni bölümleriyle pazar akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı dizi ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Dizide ‘Ceylin Erguvan’a hayat veren Pınar Deniz’in projeden ayrılacağı öne sürüldü. Deniz de sosyal medya hesabından bu konuya açıklık getirdi.

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, senaryosunu ise Sema Ergenekon’un kaleme aldığı Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, sezonun en iddialı projeleari arasında yer alıyor.

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz Ak gibi başarılı isimlerin buluşturan Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisinde bir cinayet vakası nedeniyle yolları kesişen bir avukat ile bir savcının hikayesi anlatılıyor.

‘DİZİDEN AYRILACAK’ İDDİASI

Her pazar yeni bölümü yayınlanan ‘Yargı’ dizisi ile alakalı bir iddia ortaya atıldı. Yapımda ‘Ceylin’ karakterine hayat veren başrol oyuncusu Pınar Deniz’in uluslararası bir dijital platformdan teklif aldığı ve diziden ayrılacağı iddia edildi.

PINAR’DAN SON NOKTA

Güzel oyuncu, hakkında ortaya atılan iddialara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Deniz, Instagram’ın hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

“İçinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğum ve son derece keyifle çalıştığım ‘Yargı’ dizisinden ayrılmam söz konusu değildir. Sizlerin ilgisi sürdükçe biz hikayemizi anlatmaya devam edeceğiz. Sevgiler”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.