enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9552
ALTIN
2.325,66
BIST
9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Portaxe 15’inci Yılını Muhteşem Bir Davetle Kutladı

Portaxe 15’inci Yılını Muhteşem Bir Davetle Kutladı
7 Haziran 2022 07:30
A+
A-

Boğaziçi’nin en gözde etkinlik mekanı Portaxe, hizmete başlamasının 15’inci yılını çok sayıda ünlü simanın katılımıyla kutladı.

Portaxe’da gerçekleşen davete iş, sanat, spor ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katılırken, verilen davet geç saatlere kadar sürdü. İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası eşliğinde muhteşem geceye katılan davetliler, hem günün yorgunluğunu attılar hem de keyifli saatler geçirdiler. Ayrıca, Şenol İpek’in sunuculuğunu üstlendiği gecede birbirinden ünlü isim sahneye çıkarak hem şarkılar söyledi hem danslar etti.

Aynı zamanda 50’inci yaşını da kutlayan LS Banquet Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Sapmaz’ın ev sahipliğini yaptığı geceye aralarında Aslı Hünel-Barış Yurtsever, Ece Gürsel, Erkan Güral, Nuri Alço, Zahide Yetiş, Tanju Çolak, Uğur Arslan, Behzat-Birgül Gerçeker, Ahmet Selçuk İlkan, Metin Yıldız, Ceylan Yılmaz, Didem Taslan, Yüksel Mermer, Ferman Toprak gibi ünlü isimlerin olduğu çok sayıda davetli eğlence dolu bir gecenin tadını çıkardılar. Dans şovlar, DJ performansları ve çok sayıda eğlenceli gösterilerin yapıldığı gecenin ev sahibi Lütfü Sapmaz, davetlilere hitaben yaptığı konuşmada Portaxe’in bir etkinlik mekanından daha çok dostların bir buluşma noktası olduğuna dikkat çekerek “15 yılda gerçekleşen etkinliklerimizle adımızı başarıyla bugünlere taşıdık. Bu etkinlikler bir düğün de oldu, bir ürün lansmanı da. Ama herkes memnun bir şekilde buradan ayrıldı. Kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışımızdan hiç taviz vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz” dedi.

Sapmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Boğazın en güzel noktalarından birinde olmak, hizmet verirken insanları bu manzara eşliğinde mutlu etmek gerçekten huzur veriyor. Zorlu bir pandemi sürecinden geçtik. Zor günleri atlattık ve şimdi geleceğe umutla bakıyoruz. Ama hala hijyenik tedbirlerden vazgeçmiyoruz. Kurumsal toplantılar, lansman, kokteyl, parti, şirket eğitimleri, gibi her türlü davetleriniz için yılın 365 günü hizmet veriyoruz. Ve iddia ediyoruz ki eşsiz ve büyüleyici boğaz manzarası ile konuklarımıza unutamayacakları keyifli anlar yaşatıyoruz. Hem yazın hem de kış aylarında bu hizmetimizle en iyi alternatifi sunuyoruz.”

15’inci yılını kutlayan Portaxe, etkinliklerle beraber kokteyl düzeninde 2 bin 500, oturma düzeninde ise 650 kişiyi ağırlayabilme özelliği ile Boğaziçi’nin trend mekanı olarak öne çıkıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.