enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

PSG taraftarının Shakira’ya genelev göndermesi tepki çekti

PSG taraftarının Shakira’ya genelev göndermesi tepki çekti
9 Mart 2021 12:27
A+
A-

Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak PSG – Barcelona maçı öncesi Fransız taraftarlar, Barcelona’nın savunma oyuncusu Gerard Pique’nin dünyaca ünlü şarkıcı eşi Shakira’yı hedef aldı. Shakira için açılan pankartta genelev göndermesi yapılması, İspanyol basınının da büyük tepkisini çekti.Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında PSG ile Barcelona, Paris’te karşı karşıya gelecek. Barcelona, 4-1’lik ilk maçın rövanşı için Paris’e giderken PSG taraftarları Barcelona’yı hakarete varan pankartlarla karşıladı. İspanyol basınının haberine göre PSG taraftarları, Barcelona otobüsünün geldiği sırada ” Shakira, La Jonquera’ya” yazılı bir pankart açtı. Pankartta İspanya ve Fransa sınırında bulunan Girona’daki genelevlere göndermede bulunulduğu belirtildi.

ORTALIĞI KARIŞTIRAN PANKARTLAR

Fransız taraftarların bu pankartı İspanya’da büyük tepki çekerken Marca, haberi “PSG taraftarlarından alçak pankart” başlığı ile duyurdu ve yapılan bu hareketin alçakça, kabul edilemez olduğunu belirtti. PSG taraftarları meşaleler ile sokaklara inerken ayrıca “Barcelona buraya hoş gelmedin!” yazılı afiş de dikkat çekti. İki takım taraftarları arasında son yıllarda tansiyonun bir hayli yüksek olduğu belirtiliyordu.

SHAKIRA’YA İLK KEZ SALDIRILMIYOR

Barcelona şehrinin bir diğer takımı olan Espanyol’un taraftarları da geçtiğimiz yıllarda Shakira’ya karşı hakaret dolu bir beste hazırlamıştı. Espanyol taraftarları, bu şarkının ardından İspanya’da sert bir şekilde eleştirilmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.