Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dünyaca ünlü yıldızlardan da destek mesajları yağdı. Son olarak Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerinden Türkiye için yardım istedi.
Dünyaca ünlü isimlerden de Türkiye ve Suriye için yardım çağrısı yapıldı. Porto Rikolu pop ikonu Ricky Martin de, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile takipçilerini deprem bölgesine bağış yapmaya davet etti.
17.7 milyon takipçili Instagram sayfasının hikayeler bölümünden İspanyolca bir video yayınlayarak UNICEF’in linkini veren ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:
“Herkese merhaba, ben Ricky Martin. Bildiğiniz üzere kriz zamanlarında sakin kalamıyorum. Depremin ardından Suriye ve Türkiye’den gördüğüm fotoğraflar kalbimi parçaladı. UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak, yapabileceğim tek şey verdiğim linke tıklayıp, yapabileceğiniz kadar bağış yaparak bize yardım etmenizi istemek. Teşekkür ederim.”