enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6007
EURO
34,8119
ALTIN
2.491,55
BIST
9.463,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Seda Bakan: “Babaları, ‘Bir Eve Bir Artist Yeter’ Diyor”

Seda Bakan: “Babaları, ‘Bir Eve Bir Artist Yeter’ Diyor”
18 Ocak 2023 11:40
A+
A-

Seda Bakan, bir cilt bakım markasının yüzü oldu. Markanın önceki gün Nişantaşı’nda yapılan lansmanında gazetecilerle bir araya gelen Bakan, kendisine yöneltilen sorulara samimi cevaplar verdi.

Lansman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seda Bakan, “Beni yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkür ederim. Çocuklarımız olduktan sonra daha hassas oluyoruz. Ben çocuklarımın bana şans getirdiğine inanıyorum. Gerçekten bereketi ile geliyorlar. İşlerim açıldı ve daha çok para kazanmaya başladım. Onların geleceği ve eğitimi için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Her önüme gelen reklam teklifini kabul etmiyorum, her şey para kazanmak değil” diyerek, samimi açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyayı aktif kullanması ile ilgili de konuşan ünlü isim, “Takdir ediyorum Instagram hesabını başarıyla yönetenleri, şahsen ben dozunda bırakmayı tercih ediyorum. İnsan kafayı yiyebilir, sürekli kendini çekmek, kendini görmek, sürekli içerik üretmek normal şeyler değil ve herkesin yapabileceği şeyler de değil” ifadelerini kullandı.

Doğum kilolarından kurtulduğu gözlenen güzel oyuncu, konuyla ilgili gelen sorulara; “Çocuğumu emzirmeye devam ediyorum. Özel bir çabam yok kilo vermek için ama akşam saat 7’ye kadar canım ne isterse yiyip, daha sonra bir şey yemeyi tercih etmiyorum” diye cevap verdi.

“KARA KARA DÜŞÜNÜYORUM”

Dijital platformda yer alan ‘Zeytin Ağacı’ dizisinin çekimleri için yazın Ayvalık’ta olacağını söyleyen Bakan, “İki çocukla ne yapacağım kara kara düşünüyorum. Ama neyse ki çok güzel bir ekibimiz var. Yetemediğim yerde birilerine bırakacağım kızlarımı, hem onlar için de tecrübe olur” diyerek, herkesi güldürdü.

“PAYLAŞMAYA ÇEKİNİYORUM”

Çocuklarına reklam teklifi geldiğini ancak eşi Ali Erel’in buna izin vermediğini de paylaşan Seda Bakan, “Babaları, ‘Bir eve bir artist yeter’ diyor. Zaten ben de nazardan çok korkuyorum ve bazen sosyal medya hesabımdan bile paylaşmaya çekiniyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.