enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3256
EURO
35,0914
ALTIN
2.298,82
BIST
8.983,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Serkan Çayoğlu ile Nişanlanan Özge Gürel’den Duygusal Mesaj!

Serkan Çayoğlu ile Nişanlanan Özge Gürel’den Duygusal Mesaj!
21 Haziran 2022 13:44
A+
A-

7 yıl önce aynı dizinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, hayatlarını birleştirmeye karar verdi. Evlilik yolunda ilk adımı atan oyuncu çift, geçtiğimiz hafta sonu aile arasında düzenlenen bir tören ile nişanlandı.

Çayoğlu ile mutlu günlerinde çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayan Gürel’den yeni kareler geldi.

Geçtiğimiz yıl babasını kaybeden Özge Gürel, paylaşımına duygusal bir not ekledi.

35 yaşındaki ünlü isim, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

Ben bu yıl ‘Babalar Günü’nde eve koşup babama sarılamadım ama bu şahane insanlarla, sevgilim ve benim yeni maceramızı kutladık ve babama hediye ettik. Bu ev, bu bank benim çocukluğum… Babacığımın en sevdiği yer, ona haberi tam burada verdik. Daha bir yıl bile olmadı… Nasıl emindim hep burada olacağından gözündeki ışıkla. Hala çok zor yokluğun hakkında konuşmak… Çıkamıyor ağzımdan kelimeler, sanki öyle bir gün hiç yaşanmadı ama konuşursam gerçeğe dönüşecek. Hiç geçmeyecek bir acı bu. Acı öyle duruyor, sen etrafında bir hayat kuruyorsun, büyüyorsun… Sen bunu biliyordun babacığım o kadar çok kayıp yaşadın o kadar yoruldun ki, buna rağmen seni kırdıklarında bile devam ettin insanlara inanmaya. Sana benzeyen bu huyumdan şikayet ederdim arada. Ama iyi ki devam etmişim, etmişiz babacığım. Hayatımdaki tüm güzellikleri, muhteşem insanları, aşkımı sana benzememe borçluyum, seninle büyümeme borçluyum. İyi ki babamsın. Senden bana, bize tertemiz bir vicdan ve çok özlem kaldı. Seni çok seviyorum. Biliyorum ki bir hayat daha var sarılacağımız.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.