enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5971
EURO
34,8409
ALTIN
2.495,63
BIST
9.471,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Sibel Can ve Emir Sarıgül ilk kez görüntülendi!

Sibel Can ve Emir Sarıgül ilk kez görüntülendi!
13 Mayıs 2021 17:19
A+
A-

Dost meclisi ile birlikteyim dedi, Sibel Can’la teknede görüntülendi

Eşinden boşandıktan sonra sunucu Buket Aydın ile bir ilişki yaşayan Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Sarıgül’ün adı bu sefer ünlü şarkıcı Sibel Can ile anıldı fakat Sarıgül bu iddiaları yalanlamıştı.

Gazete Magazin’in haberine göre: Sibel Can, Emir Sarıgül ile Göcek’de yaptığı tekne tatilinde ilk kez görüntülendi. Sarıgül’ün bu bayram evlatlarım Londra’da olduğu İçin ben teknedeyim ama haberlerde yer aldığı gibi değil kendi dost meclisim ile birlikteyim.” sözü üzerine Ünlü şarkıcı Sibel Can da Emir Sarıgül ile aşk iddialarını “Böyle bir durum söz konusu değil” diyerek yaptıkları açıklamanın da asılsız olduğu ortaya çıktı.

 

 

“SADECE BUKET HANIMLA BİRLİKTELİĞİM OLDU”

Emir Sarıgül’ün, Sibel Can hakkında yapmış olduğu başka bir açıklamada da iddiayı yalanlayarak şunları söylemişti: “Yapmayın! Benim 2 kızım var. Çocuklarımın annesi ile yollarımızı ayırdıktan sonra Buket hanım İle birlikteliğim oldu. Onun dışında basında yer alan bu haberlere sadece gülüyorum. Kimlerin ne maksatla yaptığını gayet iyi biliyorum. Buket hanımı ve beni yıpratmak için bilinçli çıkartılan haberler. Onları Allah’a havale ediyorum.”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.