enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5241
EURO
34,7579
ALTIN
2.493,07
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Şimal Nişanlısıyla Tatilde! Zor Günleri Atlattı…

Şimal Nişanlısıyla Tatilde! Zor Günleri Atlattı…
23 Temmuz 2022 10:03
A+
A-

2021’in mayıs ayında meme kanserine yakalandığını duyuran Şimal, zor günleri atlattı. Hastalığı yenen şarkıcı, ardından da sevgilisi Necati Arıcı ile nişanlanmıştı.

Habertürk’ten Hakan Yağcı’nın haberine göre; çift, önceki gün Bodrum’da görüntülendi. Birlikte denize giren ikili, suda romantik dakikalar yaşayıp birbirlerini öpücüklere boğdu.

Hastalığı süresince 43 kiloya kadar düşen ve saçlarını kazıtmak zorunda kalan Şimal’in fit hali ve uzayan saçları ile dikkatlerden kaçmadı. Sevgililer denizden çıktıktan localarına doğru gitti.

Muhabirlerin röportaj isteğini geri çevirmeyen 35 yaşındaki şarkıcı, “Çok iyiyim. Konserlerim başlıyor. Konser öncesi bir tatil yapalım istedik.” ifadelerini kullandı.

Şimal, “Yeni şarkım geliyor, adını vermek istemiyorum. Ağustos ayının 15’inde sevenlerimle buluşacak. Geçmiş dönemde atlattığım hastalık bana iyi geldi. Artık daha güzel sözler yazıyorum, daha içten söylüyorum şarkılarımı. O benden (hastalık) çok faydalandı artık sıra bende. Şimdi ben ondan faydalanıyorum. 1,5 yılımı aldı elimden, şimdi sıra bende.” şeklinde sözlerini sürdürdü.

Şarkıcı ayrıca, “Allah bir daha yaşatmasın. Hala boğazım düğümleniyor. Tümör’ün ne olduğunu bilmiyorken hastalığımı öğrendim ve hüngür hüngür ağladım. Beni en çok üzen ise belime kadar olan saçlarımı kestirmek zorunda kalmamdı. Hastalık beni egolardan, şımarık tavırlarımdan uzaklaştırdı. Necati olmasa bu süreci atlatamazdım. Henüz cicim aylarımızda hastalığa yakalandım. Necati beni tekrar hayata bağladı, beni hareketlendirdi. Beni kucaklayıp tuvalete bile götürdü. Allah ondan razı olsun.” dedi.

Habertürk

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.