enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5813
EURO
34,7803
ALTIN
2.507,96
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Sinan Akçıl: Bekarlığın Sultanlık Dönemindeyim

Sinan Akçıl: Bekarlığın Sultanlık Dönemindeyim
13 Temmuz 2022 17:00
A+
A-

Şarkıcı Sinan Akçıl, önceki gün Bodrum’da dinleyicileriyle buluştu. Sahneye öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akçıl, “Her şey yolunda. Bu yıl ilk bekar happy hour ile karşınızda olacağım.” ifadelerini kullandı.

“ŞU AN BEKARLIĞIN SULTANLIK DÖNEMİNDEYİM”

Geçtiğimiz mayıs ayında oyuncu Burcu Kıratlı ile 15 ay süren evliliğini sonlandıran 40 yaşındaki şarkıcı, muhabirlerin, “Sizce bekarlık sultanlık mı?” sorusunu “Bence bekarlık yerine göre sultanlıktır. Şu anda ben sultanlık dönemindeyim madem bekarım o zaman sultanlık köşküne çıkayım yani öyle değil mi?” şeklinde yanıtladı.

“AŞK HAYATIM NADASTA”

Ayrıca yaz döneminde konserlerinin yoğun bir koşturmaca içinde geçtiğini dile getiren Sinan Akçıl, “Evet konserlerimiz yoğun ama konserlerden çok sizinle köşe kapmaca, ters köşe göstermece oynuyoruz. Geçen ay yine bir kaç haber okudum, yanlış yerlere bakıyorsunuz. Küçükken sıcak soğuk oynardık şimdi sanki sizle de sıcak soğuk oynuyoruz. Bir yaklaşıyorsunuz tahminler sıcak oluyor ama şu an nadastayız, aşk hayatım nadasta yani ama bir süre sonra bu tarla sürülür.” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.