enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

“ŞU DÜNYAYA BİR KATKIN OLSUN!”

“ŞU DÜNYAYA BİR KATKIN OLSUN!”
2 Ağustos 2021 11:51
A+
A-

Başrolünde yer aldığı ‘Sandokan’ adlı dizinin çekimleri için İtalya’da bulunan Can Yaman, geçtiğimiz haftalarda Türkiye ziyaretinin ardından tatiline orada devam ediyor.

Instagram’da 8,5 milyon takipçisi bulunan Yaman, konakladığı otelde verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınladı. Ancak 31 yaşındaki oyuncunun, denize karşı jakuzi keyfi yaptığı ve kaslı vücudunu sergilediği pozları tepki çekti.

Bazı takipçileri, Can Yaman’ın Türkiye’de eş zamanlı başlayan ve devam eden orman yangınlarına yönelik paylaşımda bulunmamasını eleştirdi. Tepki gösteren isimler arasında Yaman’ın meslektaşı Tolga Güleç de vardı.

“EN AZINDAN İHTİYAÇ LİSTESİ PAYLAŞ!”

Güleç, sosyal medya hesabından isim vermeden şu ifadeleri kulladı:

Milyon takipçi yapmış vasıfsız kardeşim… Sana diyorum, yahu kime olacak! Herkesin içinde isim vermeyeyim şimdi, sonra salarsın üstüme 12-13 yaşındaki fanlarını. Bir katkın olsun şu dünyaya! Kardeş durmadan Instagram’da üstü çıplak fotoğraflarını paylaşıp etkileşim kasacağına, yapsana 2 paylaşım! En azından ihtiyaç listesi paylaş! Paylaş bir şey paylaş… Tamam en yakışıklı sensin, en iyi vücut sende tamam. Ne olur?

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.