enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4488
EURO
34,7445
ALTIN
2.436,93
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Tansel Öngel’in Sahnede Gözleri Doldu

Tansel Öngel’in Sahnede Gözleri Doldu
4 Haziran 2022 14:00
A+
A-

Okan Bayülgen’in yönettiği Aşk-ın Deniz’i, oyuncu Tansel Öngel’in canlı müzik performansı ve hikaye anlatımıyla dün akşam Dada Salon Kabarett’te prömiyer yaptı.

Gecede Öngel, Yeni Türkü’den Ahmet Kaya’ya, Fikret Kızılok’tan Barış Manço’ya kadar uzanan repertuarından şarkılar seslendirirken, aynı zamanda bu şarkıların etrafında gelişen bir aşkın hikayesini de anlattı.

Erdal Şahin’in yazdığı hikayelerle zenginleşen Aşk-ın Deniz’inde Öngel’e 7 kişilik orkestrası da eşlik etti. Sahnede bağlama, yan flüt ve gitar da çalan sanatçı, Ankara’da geçen aşk hikayesini anlatırken duygusal anlar da yaşadı, zaman zaman gözleri doldu. Seyircinin baştan sona şarkılara eşlik ettiği gecede Tansel Öngel’i oyuncu arkadaşı Kubilay Aka da yalnız bırakmadı.

Tansel Öngel ile Aşk-ın Denizi ile 12 Haziran ve 19 Haziran’da Dada Salon Kabarett’te sahne alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.