enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5996
EURO
34,7963
ALTIN
2.506,02
BIST
9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Tarık Emir Tekin: ‘Sadakatsiz’in Finalini Koğuşta İzledim

Tarık Emir Tekin: ‘Sadakatsiz’in Finalini Koğuşta İzledim
13 Haziran 2022 10:12
A+
A-

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Kanal D’nin başarılı dizisi ‘Sadakatsiz’in Selçuk’u Tarık Emir Tekin, askerliğini bitirdi. Terhis sonrası soluğu sevgilisi Sofia ile İstanbul gecelerinde alan Tekin, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak askerlik süreci ve gelecek planları hakkında konuştu.

Galataport’da bir partiye katılan Tekin, askerlik dönemi ile ilgili basın mensuplarıyla konuşarak şu ifadeleri kullandı:

“Çok güzel insanlar tanıdım. Tabii ki alıştığım temponun biraz dışında olduğu için erken kalkma gibi diğer eğitimler olsun falan yorucuydu, ama keyifli bir yorucuydu. Çok güzel komutanlarım oldu, kışla çok güzeldi. Gayet güzel geçti. Askerliğimin İstanbul’a düşmesi de büyük bir şans oldu. Hatta evime 15 dakika bir mesafedeydi. Askerlikten çıktıktan sonra hemen evime gelebilmem zor olmadı, mutlu etti beni. Zaman zaman zihin kayıyor biraz, evime yakın ama evime gidemiyorum. Askerdeyken nerede olduğunuz çok fark etmiyor. Kışlanın içerisinde başka bir dünya var. Başka bir kurallar var. 1 ay çok kısa bir süre ama onur duyuyor insan orada olunca. Beni en çok zorlayan şey sıcağın altında eğitim esnasında kamuflaj giymek oldu.”

Şevval Sam’ın geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda ‘Torun istiyorum’ açıklamasında bulunması hatırlatılan ünlü isim, “Hiç zannetmiyorum annemin böyle bir şey dediğini. Biraz olta gibi geldi bu soru, annem böyle bir şey söylemez” dedi.

Tekin, muhabirlerin “Gelecekte sizin planlar ne?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

“Ben de torun istiyorum gelecekte. Ben işimi çok seviyorum, doğru senaryolar seçip hakkını vermek istiyorum rollerin. Buna özen gösteriyorum şu an. İşimi onore etmek için elimden geleni yapmak istiyorum. ‘Sadakatsiz’ çok güzel bir projeydi. Dizinin finalini koğuşta komutanlarım ve diğer arkadaşlar ile izledim. Çok gurur duydum, fakat askerliğimin bittiğini daha yeni anlıyorum. Herkesten de güzel destekler aldım. İlk başta tanımadılar beni. Sakal ve saç kestiğim için. Avantajı da beni tanımadan beni sevmeleri oldu. Bu durum beni çok mutlu etti.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.