enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6007
EURO
34,8119
ALTIN
2.491,55
BIST
9.463,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

TEDBİRİNİZİ ALIN… BU İLLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT!

TEDBİRİNİZİ ALIN… BU İLLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT!
18 Eylül 2021 08:50
A+
A-

Meteorolojiden gelen son dakika hava durumu haberine göre bugün akşam saatlerinde dört ilimizde de sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.

Meteoroloji’nin yaptığı son hava durumu uyarısında Karadeniz ve İç Anadolu bölgesindeki yağışların Doğu’ya doğru kaydığını belirten Müdürlük, Iğdır, Muş, Elazığ ve Van’da şiddetli yağış beklendiğini belirtti. Bölgede ikamet eden vatandaşları uyaran Meteoroloji tedbirli olmaya davet etti. Hava durumu beklentilerine göre; Yarın Trakya bölgesinde de sağanak yağış bekleniyor.

YAĞIŞLAR YÖN DEĞİŞTİRDİ!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yağışlara ilişkin yeni uyarı geldi. Karadeniz ve İç Anadolu bölgesindeki yağışların Doğu’ya doğru kaydığını belirten Müdürlük, Iğdır, Muş, Elazığ ve Van’da şiddetli yağış beklendiğini belirtti.

Meteoroloji “yön değiştirdi” diyerek uyardı! İşte peş peşe gelen hava durumu uyarısı | Video

4 İL İÇİN FLAŞ UYARI!

Iğdır, Muş ve Elazığ ile Ardahan çevrelerinde bu akşam sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, yarın ülkenin kuzey ve doğu kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu olacak.

Bu akşam saatlerinde Iğdır, Muş ve Elazığ ile Ardahan çevrelerinin, yarın Trakya’nın kuzeybatısı, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ve Artvin ile Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanaklı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının batı kesimlerde mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi öngörülüyor.

Rüzgarın, genellikle batı ve güneybatılı, Doğu Karadeniz kıyılarında güneydoğulu, Akdeniz’in doğusu ve Güneydoğu Anadolu’da kuzeybatılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.