enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
BIST
9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Tercih Heyecanı Öncesi Binlerce Öğrenciyi İlgilendiriyor

Tercih Heyecanı Öncesi Binlerce Öğrenciyi İlgilendiriyor
22 Temmuz 2022 12:50
A+
A-

Öğrenciler için en önemli sürece girildi. 2022 YKS sonuçlarının açıklanmasından sonra tercih heyecanı başladı. İki yıllık ve dört yıllık üniversitelerin başarı sıralamaları araştırılırken öğrencilerin ve ailelerinin dikkatini çeken bir gelişme yaşandı. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi o bölümü tercih edenlere aylık 3 bin lira verecek.

Türkiye’nin doğal gaz hamleleri devam ederken Karadeniz’deki doğal gaz çalışmalarının merkezi konumunda bulunan Zonguldak’tan da hamleler gelmeye devam ediyor. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde Türkiye Petrolleri Anomim Ortaklığı’nın alt şirketi olan TP-OTC, YÖK iş birliğiyle öğrenci alacak. Öğrencilere 3 sene boyunca her ay 3 bin lira burs verilecek.

HEM İŞ BULMA ÖNCELİĞİ HEM DE AYDA 3 BİN TL!

Açık deniz sondaj teknolojileri’ ve ‘açık deniz tabanı uygulamaları teknolojisi’ olmak üzere 2 farklı bölümde başlanacak eğitimlere, 30’ar öğrenci yerleştirilecek. İngilizce hazırlığın zorunlu olacağı ön lisans programında eğitim süresi 3 yıl olacak.

12 AY BOYUNCA KESİNTİSİZ BURS VERİLECEK

Tüm öğrenciler için eğitim süresince 12 ay boyunca kesintisiz burs verilecek. Burs tutarı, 2022-2023 eğitim öğretim yılı için aylık 3 bin lira olacak. Öğrenciler, TP-OTC yönetimindeki sondaj platformlarında, Sakarya Gaz Sahası Geliştirme Projesi’nde staj yapacak. Ön lisans programını başarıyla tamamlayan öğrenciler işe alım süreçlerinde öncelikli değerlendirilecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.