enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
ALTIN
2.326,16
BIST
9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Toroğlu: ‘Halis Özkahya’nın lisansını yırtarım’

Toroğlu: ‘Halis Özkahya’nın lisansını yırtarım’
1 Mart 2021 04:55
A+
A-

Süper Lig’in 27. haftasında lider Galatasaray, sahasında BB Erzurumspor’u son maçların formda golcüsü Mostafa Mohamed’in golleriyle 2-0 mağlup etti. Beşiktaş’ın kazandığı haftada hata yapmayan Sarı-kırmızılılar, ligde galibiyet serisini 8 maça çıkardı. Galatasaray’ın Mohamed’le attığı ikinci gol, gecenin en çok konuşulan pozisyonlarından biri oldu.

A Spor’da devre arasında karşılaşmayı değerlendiren Erman Toroğlu, pozisyonda Arda Turan’ın ofsaytta olduğunu söyledi.

Erman Toroğlu: “Yalnız tartışılmayacak bir olay var. Galatasaray’ın attığı ikinci gol, benim yorumuma göre net ofsayt var. Herkes bir yorum yapabilir. Uzun topta, topa Arda hareketleniyor. Hareketlenince rakip defans nasıl olsa ofsayt diyor. Defans duruyor. Arda da hareketlenince son anda vazgeçip duruyor. Arkadaşı geliyor topu alıyor ve gol yapıyor.”

“Ofsayttaki bir oyuncu 1 pozisyonun içine girmeyeceksin. 2 pozisyonla alakalı olmadığını ispat edeceksin. Sırtını döneceksin pozisyonla alakam olmadığını söyleyeceksin. Duracaksın, hiç hareket etmeyeceksin. Rakibi aldatıyorsun, kendine ve takımına avantaj sağlıyorsun. Rakip defansı oyundan düşürüyorsun ve arkadaşın gelip gol atıyor.”

“Şimdi burada hakem atlayabilir, yardımcı hakem de atlayabilir. VAR hakemi Halis Özkahya karar verdi. Dedi ki hakeme; “golü ver.” Gol, ofsayt değil dedi. Ben yetkili olsam, o Halis Özkahya’nın lisansını hemen yırtarım” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.