enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Tüdanya’ya Yardım Eli! Haluk Levent Harekete Geçti…

Tüdanya’ya Yardım Eli! Haluk Levent Harekete Geçti…
24 Şubat 2022 12:31
A+
A-

‘Seni Sevmeyen Ölsün’ adlı şarkısıyla bir döneme damga vuran Tüdanya, bir süredir kanserle mücadele ediyor. Maddi zorluklar da yaşayan sanatçının yardımına Haluk Levent koştu.

2020 yılında kalp krizi geçiren Tüdanya, gırtlak kanseri ile mücadele ediyor. Gırtlağının alınmasının ardından sesini kaybeden ve zor günler geçiren arabesk sanatçısı, bir süredir hastanede tedavi görüyor.

HALUK LEVENT, TÜDANYA’NIN YARDIMINA KOŞTU

Haluk Levent ile AHBAP Derneği, maddi ve manevi zorluk yaşayan Tüdanya’ya yardım eli uzattı. Harekete geçen ve valilikten onay alarak yardım kampanyası başlatan Levent, Twitter hesabından bir mesaj yayınladı.

“SESİNİ KAYBETTİ, KONUŞAMIYOR”

Ünlü şarkıcı, paylaşımında, “Tüdanya! Eski ses sanatçımız… En güzel zamanlarında gırtlak kanseri oldu. Sesini kaybetti, konuşamıyor. Evi oturulmaz halde ve borç içinde. Sağlığı için bir eve ihtiyacı var. Valilik onay verdi.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.