enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4821
EURO
34,7942
ALTIN
2.490,50
BIST
9.552,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Tuğba Ekinci: Pısırık Erkek Sevmem

Tuğba Ekinci: Pısırık Erkek Sevmem
16 Şubat 2022 14:05
A+
A-

Geçtiğimiz haftalarda nişanlısıyla tekrar barışan Tuğba Ekinci, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Tuğba Ekinci son olarak YouTube hesabından yaptığı yorumla gündeme geldi.

Güncel konularla ilgili yaptığı yorumlar ve sosyal medya üzerinden yaptığı göndermelerle gündem olan Tuğba Ekinci, geçtiğimiz sene ayrıldığı nişanlısıyla tekrar barıştığını açıklamıştı.

Tuğba Ekinci, son olarak ise Hadise’ye evlilik teklifi eden iş insanı Mehmet Dinçerler’in borçlarından dolayı davalık olmasına yaptığı gönderiyle gündeme gelmişti.

Instagram hesabından pilot nişanlısı Berk Fenercioğlu’nun spor yaptığı anları paylaşan Ekinci, “Hadise, kusura bakma, benim nişanlım seninkinden kaslı ve yakışıklı. Babasının parasıyla da hava atmıyor. Borcu da yok. Pilottur kendisi” ifadelerini kullandı.

Tuğba Ekinci, şimdi ise YouTube sayfasından yaptığı yorumlarla dikkat çekiyor. Tuğba Ekinci, otel tatillerinden çok çadırda tatil yapmayı sevdiğini belirtti. Otellerde bulunan klimalardan bıktığını aktaran Tuğba Ekinci, ormanda ağaçların altında çadır tatilinin daha güzel olduğunu savundu.

“PISIRIK ERKEK SEVMEM”

Aradığı erkek tipine de değinen Tuğba Ekinci, “Pısırık erkek sevmem, erkek dediğin becerikli olacak” ifadelerini kullandı.

Program sunucusu Tuğba Ekinci’nin parmağında yüzük olmadığını fark etti ve, “İlişkiniz de bir sorun mu var” sorusunu yöneltti. Tuğba Ekinci ise “Bugün böyle olmuş bazen takarsın bazen çıkarırsın” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.