enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Turist Ömer’e Oğlundan Mesaj Var

Turist Ömer’e Oğlundan Mesaj Var
18 Mart 2021 15:03
A+
A-

Kerem Alışık, baba Sadri Alışık’ı ölüm yıldönümünde andı

Usta oyuncu Sadri Alışık’ ı 26 yıl önce bugün kaybettik. Filmlerinde başta Turist Ömer gibi kült karakterler ile sinema severlerin büyük hayranlığını kazanan Sadri Alışık, kendi gibi oyuncu Çolpan İlhan ile evliydi. Hem annesini hem de babasını geçtiğimiz yıllarda kaybeden ünlü oyuncu Kerem Alışık , babası için sosyal medyasında çok duygusal özel bir paylaşım yaptı :

Çocuk soruyor Anne, babam bizimle gelmiyor mu? Anne, hayır gelmiyor o gitti diyor. Sonra dayanamıyor anne de gidiyor. Çocuk bir başına kalıyor. Anne güzel. Güzel anılar gibi güzel. Baba hüzünlü. Hüzünlü şarkılar gibi hüzünlü. Çocuk güzel anılar gibi özlemli. Özlemli şarkılar gibi hüzünlü. Baba Sadri̇ Alışık. Anne Çolpan İlhan Alışık. Çocuk Kerem Alışık. İnsan, şu kalbinin ortasına batana özlem demese bıçak der. Bugün Sadri Alışık’sız 26. yıl. Rahmetle, minnetle, özlemle..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.