enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5952
EURO
34,7918
ALTIN
2.497,68
BIST
9.454,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Ufuk Özkan: Gelin Olarak Çıktığım Eve Tekrar Geldim!

Ufuk Özkan: Gelin Olarak Çıktığım Eve Tekrar Geldim!
26 Ağustos 2022 08:00
A+
A-

Ufuk Özkan, geçtiğimiz haftalarda 2005 yılında evlendiği Anadolu Ateşi’nin başarılı dansçılarından Nazan Güneş’ten boşanmıştı.

Nazan Güneş’ten Eren adında bir oğulları bulunan ikili, anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı.

Habertürk’ten Volkan Özdemir’in haberine göre; Ufuk Özkan, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Eşiyle evlerini ayırdıktan sonra annesinin evine yerleşen Özkan, “Gelin olarak çıktığım eve tekrar gelin olarak geldim.” diyerek, espri yaptı.

Güneş ile yollarını ayırma kararı hakkında yeni açıklamalarda bulunan Ufuk Özkan, “Kavga, gürültü olmadan fikir ayrılıkları yüzünden ayrıldık. 16 sene sonra bir şeyler bitti. Onu kabullenme sürecini yaşadık. İki medeni insan gibi oturup, konuştuktan sonra yollarımıza ayrı devam etmeye karar verdik.” şeklinde konuştu.

“GENÇKEN İNSANLAR HATA YAPABİLİR”

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 22 yaşındaki haline bir mektup yazan ünlü oyuncu, 25 senelik hayatında neler olup, bittiğine değindi.

Gençken insanların hatalar yapabildiğini ifade eden Özkan, koşulsuz arkadaşlarına bağlanmanın birtakım yanlışlar yaptırdığını, bu hataları başkalarına yüklemenin yersiz olduğunu, aradan 25 sene geçince ise bunu net olarak görebildiğini ve artık etrafında pek insan olmadığını belirtti.

“İŞLERDEN DOLAYI İLİŞKİ KAN KAYBETTİ”

Ufuk Özkan, mektubun Nazan Güneş’e olmadığını, eski eşinin müthiş ve çok kıymetli bir insan olduğunu dile getirdi.

Oyuncu, ayrıca işlerin güçlerin içerisine dalmanın ilişkide kan kaybettirdiğini söyleyerek, öz eleştiride bulundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.