enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4855
EURO
34,6895
ALTIN
2.406,89
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C

ÜNLÜ İSİMLERDEN “30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI” MESAJLARI

ÜNLÜ İSİMLERDEN “30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI” MESAJLARI
30 Ağustos 2021 09:58
A+
A-

Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı… Magazin dünyasının ünlü isimleri Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 99’ncu yıl dönümünü yayınladıkları gönderilerle kutladı.

İşte ünlülerin ’30 Ağustos’ paylaşımları…

TÜRKAN ŞORAY

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun… Ata’m; sonsuza kadar kalbimizdesin.

CÜNEYT ARKIN

30 Ağustos Zaferi’nin 99. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun…

CEM YILMAZ

30 Ağustos Zafer Bayramı’nızı kutlar, nice güzel günler dilerim. Kıymetli abim Zafer Algöz’ün de doğum gününü kutlamanızı rica ederim. Nice yıllar sevgili ustam.

TARKAN

Bugün bayrağımız her yerde özgürce dalgalanıyorsa Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.

AJDA PEKKAN

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşı’nın kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitleri, gazileri rahmet ve şükran ile anıyorum.

MURAT BOZ

Zaferlerini, devrimlerini ve bizlere emanet ettiğin mirasını her zaman yaşatacağız Ata’m. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere özgürlüğümüz ve bağımsızlığımız için canlarını ortaya koymuş tüm şehit ve gazilerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız Kutlu Olsun.

GÜLBEN ERGEN

Nasıl bir ömür adamak… Nasıl bir liderlik… Ulusuna nasıl bir güç vermek! Söylediği her kelimeye inana inana, haykırarak! Bir ömür ilkelerinle yaşayacağıma ve üç oğlumu bu saygı ve inançla yetiştireceğime and içerim…

DEMET AKALIN

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.

ZAFER ALGÖZ

Büyük komutanlar, büyük zaferler kazanır. Aziz şehitlerimize ve en büyük komutana saygı ve minnetle… Zafer Bayramımız kutlu olsun.

PINAR ALTUĞ

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.

IŞIN KARACA

Büyük Taarruz’un 99. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızı ebediyen yurt kılan Millî Mücadele kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyoruz. Ruhları şâd olsun.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.