enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4088
EURO
34,8498
ALTIN
2.448,61
BIST
9.880,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

ÜNLÜ OYUNCU SEVENLERİNE MÜJDEYİ VERDİ!

ÜNLÜ OYUNCU SEVENLERİNE MÜJDEYİ VERDİ!
19 Haziran 2021 05:01
A+
A-

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Fırat Çelik, yeni projesi için yaşadığı Fransa’dan İstanbul’a döndü. Pandemi döneminde çektiği dans videolarıyla adından söz ettiren oyuncu Fırat Çelik, yeni bir proje hazırlığında olduğunu belirtti..

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisiyle hafızalara kazınan Fırat Çelik, bir süredir ekranlardan uzak duruyordu. Cihangir’de görüntülenen oyuncu, dijital platformda yayınlanacak olan Saklı dizisi hakkında konuştu.

Altın Küre Ödüllü The Affair dizisinin Türkiye uyarlaması olan Saklı dizisi Hazar Ergüçlü, Defne Kayalar ve Ahmet Fırat Sungur ile başrolü paylaşacak olan Fırat Çelik, şimdiden heyecanlı olduğunu söyledi.

Dizinin Temmuz ayında izleyici ile buluşacağını belirten Fırat Çelik, “Birebir uyarlama yapıyoruz. İnanılmaz bir kadromuz var. Güzel bir iş çıkaracağımızı inanıyorum.” diye konuştu.

“ONLAR FRANSA’DA KALDI”

Snob Magazin haberine göre; pandemi dönemini Fransa’da geçiren ve yeğeni Özi ile birlikte çektiği dans videolarıyla adından sıkça söz ettiren Fırat Çelik, “Dizide danslarınızı görebilecek miyiz?” sorusuna gülerek “Onlar Fransa’da kaldı. Yeğenimle birlikte yaptığım eğlence amaçlı danslardı” yanıtını verdi.

Fransa’da mekân işletmeciliği de yapan Çelik, “Tekrardan Fransa’ya dönecek misiniz?” şeklindeki soruyu ise “Şu an çok güzel bir proje çıktı. Şimdilik Türkiye’deyim. Orada mekânımız var, biraz zor ama devam ediyoruz.” diyerek yanıtladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.