enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5347
EURO
34,8622
ALTIN
2.422,43
BIST
9.703,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Ünlülerin Bilinmeyen Tuhaf Alışkanlıkları

Ünlülerin Bilinmeyen Tuhaf Alışkanlıkları
18 Mart 2021 11:22
A+
A-

İŞTE O ÜNLÜLERİN BİLİNMEYEN TUHAF ALIŞKANLIKLARI!!!

BÜLENT ERSOY

Tek rakamlara takıntılı olan Diva, asla otellerde tek rakamlı odalarda kalmaz, tek plakalı araçlara binmez ve tek sayılı piyango bileti almazmış. 

 

ANGELINA JOLIE

Bıçaklara özel bir zaafı olan Angelina Jolie yatak odasında da oldukça vahşi bir kadın olduğunu, yatakta da bıçaklarla oynamayı sevdiğini söylüyor.

 

HÜLYA AVŞAR

Tam bir dakik olan Hülya Avşar, gideceği her yere en az 5 dakika erken gidebilmek için tüm saatlerini 5 dakika ileri alıyormuş. Ayrıca uzun el ve ayak tırnaklarından hiç hoşlanmadığını da kendi programında açıklayan Hülya Avşar, “Kısa tırnakları daha temiz buluyorum.” dedi.

 

STEVE JOBS

Son derece garip bir yeme alışkanlığı olan Steve Jobs günlerce aynı yemeği yemeyi çok seviyordu. Hatta o kadar çok havuç yemiş ki cildi turuncuya dönmüş. Onun düşüncesi, yediğiniz yiyecek türüne göre vücut kokusunu azaltabilmenizdi.

 

SEZEN AKSU

Tarzı ve yaptığı eserle ne kadar orjinal bir karakter olduğunu gözler önüne seren Sezen Aksu, misafirlikte de hayli orjinal. Misafirliğe gittiği evlere beraberinde yün ve şişini de götürüyor. 

 

KADİR İNANIR

Kadir İnanır, kurbağaları çok seviyor. Evinin bir odasını sadece kurbağa figürlü objelere ayırıyor.

 

MILEY CYRUS

Vejeteryan olmasına rağmen yeşil sebze tüketmiyor.

Miley Cyrus
 
 
BEYONCE
Okul çağlarında arkadaşlarının kulaklarıyla alay etmesinden dolayı Beyonce’un kulaklarını kapatacak şekilde saç modeli seçmesinde takıntısı var.
 

DAVID BECKHAM

Beckham tam bir düzen hastası. Bir röportajında şu sözleri söylemiş “Bende OKB var. O yüzden her şeyi çizgi halinde tek bir sırada tutmalıyım ya da hepsi çift sıra halinde olmalı. Eğer bir tanesi bile fazla gelirse onu gidip başka yere koyarım.”

 

KATY PERRY

Yanında taşıdığı 20 diş fırçasını gideceği her yere götüren Katy Perry, günde 6 kez dişlerini fırçalarmış.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.