enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5777
EURO
34,8293
ALTIN
2.419,06
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten Bir Arada: Ada Okula Başladı!

Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten Bir Arada: Ada Okula Başladı!
1 Eylül 2022 14:38
A+
A-

Uraz Kaygılaroğlu, eski eşi Melis İşiten ve Ada ile objektif karşısına geçti. İkili, kızlarını ilk okul günlerinde yalnız bırakmadı.

Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde aralarında Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın da olduğu arkadaş grubuyla birlikte İskoçya’ya gitmişti.

Kaygılaroğlu, kızı Ada’yı okulunun ilk gününde yalnız bırakmamak için İstanbul’a döndü. Ünlü oyuncu, 2014’te nikah masasına oturduğu ve 5 yıl sonra boşanma kararı aldığı Melis İşiten ile bir araya geldi.

Ayrılığın ardından dostluklarını sürdüren çift, kızları ile birlikte objektif karşısına geçti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan İşiten, gönderisine, “01.09.2022… Ada 1. sınıf oldu. Bitti, gitti…” notunu düştü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.