enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

‘ÜZERİMDEN PRİM YAPMAYIN’

‘ÜZERİMDEN PRİM YAPMAYIN’
26 Haziran 2021 13:38
A+
A-

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, program çıkışı uğradığı silahlı saldırının ardından uzun bir tedavi süreci geçirdi. 9 yıl sonra ekranlara İbo Show ile dönen Tatlıses’in damar tıkanıklığı nedeniyle ameliyat olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Özel bir hastanede operasyon geçirdiği ve ünlü sanatçıya stent takıldığı iddia edildi. Mehmet Ali Erbil, Tatlıses hakkında çıkan haberleri ‘İbrahim Tatlıses ile beş dakika önce konuştum. Hiçbir şeyi yok! Evinde ailesiyle birlikte… Adam işinin gücünün başında. Şu an Bodrum’da’ sözleri ile yalanlamıştı.

Hakkında çıkan haberler karşısında sessizliğini bozan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Tatlıses, ‘Bu Bir Sitemdir!’ notunu düştüğü video ile gündem oldu.

‘5-6 gündür aleyhimde çıkan şeyler beni çok üzüyor ama ben kendim için üzülmüyorum. Beni sevenler için üzülüyorum. Sevenlerimi üzüyorsunuz Allah cezanızı verecek.

Böyle şeyler yapmayın. Yok öldü yok kalp krizi geçirdi… Ne kriz var ne ölme var. Dimdik ayaktayım. Benim üzerimden prim yapmayın, lütfen rica ediyorum. Kendiniz bir şey icat edin beni kullanmayın. 50 sene oldu hala kullanıyorsunuz. Bir gün öldürüyorsunuz bir gün kaldırıyorsunuz. Allah öl demeden ölünmez, ben bitti demeden bitmez.’

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.