enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

WhatsApp ‘Mesaj Silme’ Özelliğini Değiştiriyor

WhatsApp ‘Mesaj Silme’ Özelliğini Değiştiriyor
6 Temmuz 2022 08:02
A+
A-

WhatsApp daha önce 1 saat 8 dakika 16 saniye olan mesaj silme süresine ilişkin yeni bir karar aldı.

Meta’nın anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp her geçen yeni bir özellik kazanırken eski özellikler de maksimum seviyede güncelleştiriliyor.

Bunlardan biri WhatsApp üzerinden karşı tarafa gönderilen mesajların silme süresiyle ilgili.

Hem iOS hem de Android’de geçerli olacak bu özellikle eski kural değişiyor.

Yenilikle beraber WhatsApp’ta atılan bir mesaj karşı taraftan 2 gün 12 saat içerisinde rahatlıkla silinebilecek. Yeni limitin yakında hem iOS hem de Android için herkese açılması bekleniyor.

Bu özellik elbette yalnızca bunu içermiyor. WABetaInfo’ya göre artık grup yöneticileri, gruptaki katılımcıların mesajlarını silebilecek.

WhatsApp bunu şimdilik beta test kullanıcılarına kademeli olarak sunuyor. Özelliğin önümüzdeki dönemde daha fazla kişiye açılması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.