enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4870
EURO
34,8175
ALTIN
2.473,54
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

WhatsApp’tan Kaydedilmemiş Numaralar İçin Önemli Yenilik!

WhatsApp’tan Kaydedilmemiş Numaralar İçin Önemli Yenilik!
5 Nisan 2022 17:00
A+
A-

WhatsApp, kaydedilmemiş numaralar için önemli bir kolaylık getiriyor…

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kaydedilmemiş bir numara ile direkt olarak etkileşim kurmaya sağlayacak yeni özelliği test ediyor. Platform, şu anda kaydedilmemiş kişilere direkt mesaj gönderme seçeneği sunmuyor. Kullanıcılar, bu yüzden her numarayı kaydetmek ve ondan sonra mesaj göndermek zorunda kalıyor.

WhatsApp ise şu anda test aşamasında olan özellikle bu sorunu ortadan kaldırmayı test ediyor. Peki bu özellikler tam olarak nedir ve nasıl çalışacak? Haberin ayrıntılarına hep birlikte göz atalım.

WhatsApp, kaydedilmemiş numaralar için için üç seçenek sunacak

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Android için en son Beta güncellemesinde kaydedilmemiş bir numara iletişim kurmayı sağlayacak yeni özellik test ediyor. Platform, numarayı kaydetmeden önce iletişim kurmak için üç seçenek sunacak. Bu seçenekler sayesinde bir numarayı kaydetmeden arama, mesaj atma ya da rehbere ekleme özellikleri olacak.

Kaydedilmemiş numaranın eğer bir WhatsApp hesabı yoksa öne çıkanlarda yalnızca rehbere ekleme ve arama seçenekleri yer alacak.

Test aşamasında olan yeni fonksiyonların, özellikle gizlilik ve güvenlik açısından kullanıcılara yarar sağlaması bekleniyor. Bu yeniliğin kararlı sürüme ne zaman geleceği şimdilik belirsiz durumda.

Popüler mesajlaşma uygulaması, geçtiğimiz günlerde sesli mesajlar için birçok yeniliği barındıran bir güncelleme yayınlamıştı.

Geçtiğimiz hafta ise dosya paylaşım sınırını 2GB kadar yükseltmişti. Güncellemelerle gelen yenilikler uygulamayı iyileştiriyor ve geliştiriyor. Sonuç olarak kullanıcıların daha iyi bir deneyim kazanmasını sağlıyor. (Shift Delete)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.