enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6007
EURO
34,8119
ALTIN
2.491,55
BIST
9.463,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

‘Yalancı konumuna düşürüldüm’ dedi… Fotoğrafları ifşa etti

‘Yalancı konumuna düşürüldüm’ dedi… Fotoğrafları ifşa etti
1 Mart 2021 07:45
A+
A-

FOTOĞRAFLARI PAYLAŞTI 

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, eski manken Burcu Çağrı’nın “4 yıldır beraberdik” açıklamasını “Benim o kişiyle bir ilgim yok.” sözleriyle yalanlanmıştı. Çağrı, bu sözlerin ardından harekete geçti ve Emre Altuğ ile çekildikleri fotoğrafları ifşa etti.

Geçtiğimiz günlerde Emre Altuğ’a eski manken Burcu Çağrı’nın “4 yıldır birlikteydik. Kimse ilişkimizi yok sayamaz. Bütün çevresi biliyordu. Fakat ayrıldık” sözleri hatırlatıldı. Ünlü şarkıcı, açıklamaları yalanlayarak kabul etmediğini söyledi: “Benim o kişi ile bir ilgim yok. O çıkan haberler doğru değil.”

Emre Altuğ’un çok konuşulan açıklamasının ardından eski manken Burcu Çağrı suskunluğunu bozdu. Sosyal medya hesabından Altuğ ile yer aldıkları fotoğrafları paylaştı. ‘Yalancı konumuna düşürülmeye çalıştım’ diyen Çağrı fotoğrafların altına ‘Beni tanıyan ve seven yakınlarımın nezdinde yalancı konumuna düşürülmeye çalışıldığım için bu paylaşımı yapma ihtiyacı hissettim…’ notunu düştü. Eski mankenin bu paylaşımının ardından gözler şarkıcı Emre Altuğ’a çevrildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.