enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4103
EURO
34,8419
ALTIN
2.479,71
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Yasemin, dedesini videoya alarak istismarı ortaya çıkardı!

Yasemin, dedesini videoya alarak istismarı ortaya çıkardı!
2 Haziran 2021 08:42
A+
A-

İngiltere’de yaşanan olayda 76 yaşındaki Twisted Tony Marshall, 7 yaşından itibaren torunu Yasemin Yapıcıoğlu’nu taciz etti. Yaşlı adamın, özellikle hafta sonları, Noel tatilleri, aile doğum günleri gibi özel günleri tercih ettiği, böylece ailenin diğer fertlerinin dikkatinin başka yerdeyken istismarda bulunduğu anlaşıldı. 

Şimdi 23 yaşında olan Yasemin, ismini gizlemek istemeyerek benzer olaylar yaşayan çocuklara örnek teşkil etmesini istediğini söyleyerek, dedesine ‘video’ ile kurduğu tuzağı anlattı.

6 ila 17 yaş arasında istismara maruz kaldığını anlatan Yasemin, abisinin doğum gününde planını harekete geçirerek dedesini üst kata hediyeler hakkında konuşmak için çağırdığını ve telefonuyla dedesini gizlice kaydettiğini söyledi.

 

“Neden bana dokunuyorsun?” sorusuna, dedesi Marshall’ın “Beğendiğini sanıyordum. Kendime ‘seni elde edeceğimi söyledim” yanıtı suçlamayı doğrulamış oldu. Görüntüleri polise teslim eden Yasemin, dedesinin tutuklanmasını sağladı, Marshall suçlamaları reddetti, ancak hakkındaki 11 cinsel taciz suçunun 8’inden suçlu bulundu. 

Bunlar arasında 13 yaşından küçük bir kıza dokunarak iki kez cinsel saldırı, 13 yaşından büyük bir kıza üç kez cinsel saldırı, 16 yaşından küçük bir kızın cinsel faaliyette bulunmasına neden olmak üzere iki kez suçlandı. Ayrıca, farklı bir kurbanla ilgili olarak 16 yaşından küçük bir kıza yönelik uygunsuz saldırıdan da suçlu bulundu.

 

13 yıl hapis cezası alan Marshall için sevinen Yasemin, “Yıllardır ilk kez özgür hissettim. Buraya geri dönemeyeceğini bilmek beni rahatlattı. Onun da benim gibi acı çekmesini istiyorum.” dedi.

Çocuk yaşlarda yaşadıklarını anlatan Yasemin, dedesinin evlerine gelerek bilgisayar oyunu oynamak için kendisini üst kata çağırdığını, önceleri bunun herkesin başına geldiğini sandığını, ancak 6 yaşındayken okuldaki öğretmenine durumu anlattığını, sosyal hizmetler tarafından araştırılan konuda herhangi bir şüpheye rastlanmadığını ifade etti. Başka insanları da taciz ettiğinden şüphelenen genç kız, 1990 yılında bir başka genç kızın daha tacize uğradığını ortaya çıkardı. 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.