enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5167
EURO
34,8858
ALTIN
2.451,84
BIST
9.885,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Yasemin Şefkatli’den Derya Tuna Açıklaması

Yasemin Şefkatli’den Derya Tuna Açıklaması
20 Mayıs 2022 10:25
A+
A-

Şarkıcı İdo Tatlıses ile Ekim 2021’de nikâh masasına oturan Yasemin Şefkatli’ye, kayınvalidesi Derya Tuna’nın “Kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz” sözleri hatırlatıldı. Yasemin Şefkatli, konu üzerine açıklamada bulundu.

Zorlu Raffles Otel’de gerçekleşen moda pazarlama ve alışveriş fuarında, kendi markası ile yer alan Yasemin Şefkatli, kayınvalidesinin tartışma yaratan sözleri hakkında, “O bir şey diyorsa bir bildiği vardır. Ben ne diyeyim ki. Onun üzerine söz söylemeyin. Bir şeyden dolayı söylemiştir” yorumunda bulunarak, polemikten uzak durmayı tercih etti.

“Erkek kıyafetleri tercih eder misiniz?” sorusuna ise “Zaten İdo’nun dolabından geçiniyorum. Çok giyiyorum. Üzerimdeki yelek İdo’nun. Gizli gizli alıyorum çok fark etmiyor” yanıtını verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.