enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3292
EURO
35,0378
ALTIN
2.280,52
BIST
8.996,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

YENİ MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER’DEN YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI

YENİ MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER’DEN YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI
6 Ağustos 2021 15:01
A+
A-

Son dakika haberine göre yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yüz yüze eğitime ilişkin yaptığı açıklamada “Okulları artık kapalı tutma gibi bir lüksümüz yok” açıklamasını yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleşti. Eski Bakan Ziya Selçuk ve yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklamalarda bulundu.

Bakan Özer’in açıklamasından satır başları:

Milli Eğitim Bakanı olarak zor bir görevi devraldığımın farkındayım. Tüm dünyada ve Türkiye’de eğitime, asgari düzeyi sağlamak bile artık ciddi bir mesele haline gelmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti hükümetleri eğitime büyük yatırımlar yapmıştır. Eğitim sisteminin fiziksel ve teknolojik altyapısı birçok Avrupa ülkesi ile rahatlıkla kıyaslanabilir haldedir.

YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI
Eylülde okulları açmak için her ne gerekiyorsa yapacağız. Velilerimiz çok büyük zorluklar yaşadılar. Önceliğim okulları tıpkı pandemi öncesinde olduğu gibi yüz yüze eğitime hazır hale getirmektir. Artık okulları kapalı tutma gibi bir lüksümüz yoktur.

ZİYA SELÇUK: BU ÜLKENİN ÇOCUKLARINA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM
Ziya Selçuk’un açıklamaları:

Bu bir bayrak yarışı, bugün bayrağı teslim ettiğim, birlikte çok kıymetli çalışmalara imza attığımız değerli çalışma arkadaşımız Prof. Dr. Mahmut Özer Bey’e başarılar diliyorum. Ziya öğretmen olarak bu ülkenin çocukları için her durumda hizmet etmeye devam edeceğim.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI’NA MAHMUT ÖZER GETİRİLDİ
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk görevden affını istemiş ve af talebi kabul edilen Selçuk’un yerine Mahmut Özer atanmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.