enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2699
EURO
34,7305
ALTIN
2.400,34
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Ziya Selçuk’tan Yeni Açıklama

Ziya Selçuk’tan Yeni Açıklama
27 Mayıs 2021 08:51
A+
A-

Bakan Selçuk eğitimdeki eksiklikleri telafi edeceklerini söyledi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un dün sosyal medya hesabından yaptığı telafi eğitimi paylaşımı sonrası okullarda telafi eğitiminin nasıl olacağı merak ediliyor. Bakan Selçuk “Eğitimde telafi uygulamasına hazırız. Büyük ve kapsamlı bir telafi süreciyle; akademik, sosyal duygusal ve fiziksel alanda olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Haziran ayı itibarıyla başlayacağımız çalışmalar 2021-2022 eğitim yılını da kapsayacak” mesajını paylaşmıştı.

“NET AÇIKLAMA HAZİRAN ORTASINDA”

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan önemli bir açıklama geldi. Selçuk sosyal medya hesabından ‘Eğitimde telafi başlıyor’ etiketiyle paylaşım yaptı. Öncelikle telafi eğitimine ilişkin net bir çerçeve yok ancak bazı beklentiler var. Net açıklamanın haziran ayı ortasında yapılması bekleniyor. Ayrıca ağırlıklı olarak ortaokul ve lise öğrencilerinin telafi eğitimine gitmesi bekleniyor.

ZORUNLU DEĞİL, İSTEĞE BAĞLI OLMASI BEKLENİYOR

Bütün sınıfların her gün düzenli olarak okula gidip telafi eğitimi alması söz konusu değil, daha çok haftanın bazı günlerinde ve sınırlı saatler içerisinde bir telafi eğitim uygulamasının olması söz konusu. Ayrıca telafi eğitim uygulaması tüm öğrencilere zorunlu değil, isteğe bağlı olması bekleniyor. An itibariyle teknik çalışmaların sürdüğünü söyleyelim. (CNN)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.