enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Aleyna Tilki, Bülent Ersoy’un Sahnesine Çıktı Elini Öptü

Aleyna Tilki, Bülent Ersoy’un Sahnesine Çıktı Elini Öptü
26 Aralık 2022 10:05
A+
A-

Bülent Ersoy önceki akşam Yeni Gazino Maslak’ta sevenleriyle buluştu.

Yoğun ilgi nedeniyle izdihamın yaşandığı gecede sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında Aleyna Tilki, annesi Havva Öztel ve kardeşi Ayça Tilki de vardı.

Yırtılan ses telleri nedeniyle tedavi olan Aleyna Tilki, Ersoy’un davetiyle sahneye çıktı, “Sen Affetsen Ben Affetmem” ve “Dipsiz Kuyum” şarkılarını seslendirdi.

Ersoy, şarkıcıya performansını beğendiğini söyleyerek “Çok güzel okudun” dedi. “Sahnenizde olmak benim için büyük onur ve gurur oldu. Ses tellerimde sıkıntı var ama okumaya çalıştım” diyen Aleyna Tilki, sanatçının elini öperek teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.