enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Aleyna Tilki: Savaşmak Durumunda Kaldım

Aleyna Tilki: Savaşmak Durumunda Kaldım
5 Haziran 2023 10:00
A+
A-

Amerika’dan dönen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aleyna Tilki, Levent’te benzin istasyonundan çıkarken görüntülendi. Yanında bulunun erkek arkadaşı flaşların patlaması ile kısa süreli şok geçirip hemen Aleyna Tilki’nin otomobilinin şoför koltuğuna geçti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tilki, “Üzerime kahve döküldü de ondan geldim benzinliğe” dedi.

Annesi ve kız kardeşi Amerika’ya taşınan Tilki, “Amerika benim için güzel geçti. Bolca konser izledim, kendi ufkumu genişletmek için notlar tuttum. Kardeşimin eğitim hayatı için oraya taşındılar. Ben de daha ilk bu işe başlarken Amerika’ya gitmiştim zaten eğitime” diye konuştu.

Yeni albüm çalışması olduğunu söyleyen Tilki, “Yeni bir albümüm var. Onun çalışmasını yapıyoruz. Çok fazla tarz yaptım. İlk albümüm olduğu için samimi bir albüm olsun istedim. Benim gerçeğimi yansıtsın istedim. Bunun için de savaşlar vermem gerekiyordu. Onları da verdim” dedi.

Basın mensuplarının “Ne gibi savaşlar verdiniz peki?” sorusuna Tilki, “Her şeyi ile verdim savaşı. Çünkü ne oluyorsan, kim oluyorsan hayatın ona dönüşüyor. Bu yüzden her şey ile savaşmak durumunda kaldım. Ama güzel oldu. Benim ben olmamı engelleyecek kişilere karşı savaşımı kazandığımı düşünüyorum” dedi. Basın mensuplarının “Dost kazığı mı yediniz?” sorusuna ise Tilki (gülerek) “Onlar ufak şeyler” dedi. Yanındaki erkek arkadaşı hakkında ise “O benim normal arkadaşım. Zaten biliyorsunuz, sık sık görüyorsunuz yanımda” diyerek aracına bindi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.