enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3151
EURO
35,0957
ALTIN
2.298,67
BIST
9.050,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Armağan Çağlayan: Billur’un Vefat Ettiği Gün Ciğerimde Kitle Bulundu

Armağan Çağlayan: Billur’un Vefat Ettiği Gün Ciğerimde Kitle Bulundu
28 Kasım 2022 10:28
A+
A-

Armağan Çağlayan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla akciğerinde kitle tespit edildiğini ve yapılan tetkikler sonucunda kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğunu açıklamıştı.

Çağlayan, “Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı” demişti.

Tedavi sürecine başlayacağını söyleyen Armağan Çağlayan, “Ancak çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı. Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim. 18 Aralık’ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde yeniden görüşmek dileğiyle… Dedikodu ve yanlış haberlerin önüne geçmek için, buradan sık sık süreçle ilgili kısa bilgilendirmeler yapacağım. Herkese tek tek yanıt veremeyeceğim için şimdiden anlayış rica eder, sevgi ve esenlikler dilerim” ifadelerini kullanmıştı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Çağlayan tüm bunların ardından yeni açıklamalarda bulundu. Çağlayan, “Billur Hanım’ın (Kalkavan) vefat ettiği gün benim ciğerimde bir kitle bulundu” dedi. O anları anlatan ünlü isim gözyaşlarına hakim olamadı.

“ÇOK ACI ÇEKMEK İSTEMİYORUM”

Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı’yı konuk eden Armağan Çağlayan, o gün yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

Billur Hanım’ın (Kalkavan) vefat ettiği gün benim ciğerimde bir kitle bulundu. Vefat haberini okuduğumda, sanki ben de o gün bir şey bulunmamış gibi hissettim. Çok acayip bir duygu. Şimdi mesela korkuyor muyum? Hayır! Bir tek şeyden korkuyorum. Acı çekmek istemiyorum. Belki Billur da öyle düşündü. Ama tam olarak ne öyle diyorlar, ne de böyle diyorlar…

Çağlayan’ın sözleri üzerine Buğra Bahadırlı, “Doğru söylüyorlar. Çünkü süreci de anlatayım… Pet scan çektikleri zaman, pette çıksa bile aslında bunun gerçekte ne olduğu biyopsi yapılınca, türüne, genetiğine bakacaklar. Çözülebilir. Ameliyatla alıp hallediyorlar. Hiç endişe etmeyin” diyerek süreci anlattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.