enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,51
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Demet Özdemir’den eşi Oğuzhan Koç’la İlgili Dikkat Çeken İtiraf

Demet Özdemir’den eşi Oğuzhan Koç’la İlgili Dikkat Çeken İtiraf
28 Kasım 2022 10:17
A+
A-

Demet Özdemir, eşi Oğuzhan Koç’un mutfağa yolunun pek düşmediğini açıkladı: “Maalesef Oğuzhan mutfağa girmeyi hiç sevmiyor. Ben de çok nadir yemek yaparım. Bazen anneme yemek siparişi veriyoruz.”

Demet Özdemir önceki akşam arkadaşı Fatma Topbaş’ın Yeniköy’deki Mr. Gürkan’daki doğum günü kutlamasına katıldı. Özdemir ve Topbaş, mekân çıkışı soruları yanıtladı. Geçen ağustos ayında Oğuzhan Koç’la nikâh masasına oturan Demet Özdemir, evde çok nadir Yemek yaptığını açıkladı: “Ama elimin lezzetli olduğunu düşünüyorum. Bazen anneme yemek siparişi veriyoruz. Çünkü annelerin yaptığı yemek hiçbir yerdeki gibi olmuyor, olamaz da… Açıkça söyleyeceğim, özür dilerim aşkım şimdiden ama Oğuzhan mutfağa girmeyi hiç sevmiyor.” Fatma Topbaş ise sevgilisi Gürkan Topçu’nun sürpriz doğum günü yemeği organize ettiğini söyledi. Oyuncu, Demet Özdemir ile de 6 yıllardır çok yakın arkadaş olduğunu belirtti: “Biz Demet ile abla kardeş gibi olduk. Yeni yaşımda da sağlık, huzur, mutluluk, evlilik ve aşk diliyorum. Zaten evlilik de yakında olacak.”

Aslı Enver, Engin Akyürek ile birlikte başrolü paylaşacağı diziden hamileliği nedeniyle ayrılmıştı. Enver’in rolünü ise Demet Özdemir’e teklif edildiği iddia edilmişti. Oyuncu, “Engin Akyürek’le yeni diziye mi başlıyorsunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Rol almak tabii ki çok isterim. Yaptığım görüşmelerimi hiç saklamadım. Şu anda görüşülüyor ama daha bir şeye karar verilmedi. Şu anda spesifik bir şey de söylemeyeyim. İmza atılma aşamasına geldiğinde ben her şeyi güzel bir şekilde dile getireceğimdir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.