enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5611
EURO
34,7000
ALTIN
2.517,24
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

‘BOŞANDIĞIM GÜNDEN İTİAREN TEHDİT EDİLİYORUM’

‘BOŞANDIĞIM GÜNDEN İTİAREN TEHDİT EDİLİYORUM’
19 Temmuz 2021 15:22
A+
A-

Şarkıcı Gülden, eski eşi Ercan Mutlu’nun tehditlerini sürdürmesinin ardından açıklama yaptı. “Boşandığım günden itibaren aşağılamalara ve hakaretlere maruz kaldım.” diyen Gülden, adalete güvendiğini söyledi.

Şarkıcı Gülden, yeni seslendirdiği ‘Yandan Yandan’ isimli şarkısının klibini, YouTube üzerinden yayınladı. Sanatçı, 3,5 yıl önce yollarını ayırdığı Ercan Mutlu’nun taciz ve tehdit mesajlarına maruz kaldı. Eski eş, şarkının altındaki yorum kısmına, “Sana bu dünyayı dar edeceğim!” diye yazdı.

Mutlu ayrıca, “İzlediğiniz kadın benim eski eşim, bugün benim verdiğim evde ve arabaya biniyor ve kızımı bana göstermiyor”, “Bir çift ayakkabı ile Londra’ya geldiğini ve onu kimin adam ettiğini unutmuş! Onu nasıl yarattıysam öyle de yok edeceğim!”, “Bugüne kadar iyi niyetli davrandım. Artık savaş zamanı. Ben kızımı her şekilde görürüm ama siz bu sonradan olmaya çok güvenmeyin.” yorumlarıyla ünlü şarkıcıya tehditler savurdu.

Yaşananların ardından Gülden, Instagram hesabından bir video yayınladı. “Boşandığım günden itibaren aşağılamalara ve hakaretlere maruz kaldım.” diyen şarkıcı, adalete güvendiğini söyledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.