enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Buğra Gülsoy: Üç Senedir Evdeyiz

Buğra Gülsoy: Üç Senedir Evdeyiz
21 Aralık 2022 10:30
A+
A-

Oyuncu Buğra Gülsoy, Etiler’deydi. Basın mensuplarıyla sohbet eden Gülsoy, yeni çıkardığı üçüncü kitabı ‘Luna’ya gelen yorumlardan memnun olduğunu söyledi.

Buğra Gülsoy, gazetecilerin, “Kitabınızı senaryolaştırmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Şimdilik böyle bir düşüncem yok. Belki ileride olabilir ama o amaçla yazmadım. Okurlar zaten okuduğu zaman kendi filmlerini kendi kafalarında çekebilirler” şeklinde yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, yeni projelerinin sorulması üzerine, “Oyunculuk olarak şu an içime sinen bir şey olmadı” açıklamasında bulundu.

Ayrıca yeni yıla ailesiyle birlikte evlerinde gireceklerini dile getiren Gülsoy, plan yapmadıklarını da belirtti.

Buğra Gülsoy, “Yılbaşını evde geçireceğiz. Zaten üç senedir evde takılıyoruz. Aile ortamında geçirmek daha çok hoşumuza gidiyor. Biraz evcimeniz… Yılbaşı günleri artık sanki daha çok aileyle kutlanacak bir şeymiş gibi geliyor” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.