enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Deha Bilimlier ile Aslı Bilimlier Arasında Flaş Gelişme!

Deha Bilimlier ile Aslı Bilimlier Arasında Flaş Gelişme!
2 Mart 2022 08:57
A+
A-

Evli ve üç çocuk babası şarkıcı Deha Bilimlier, geçtiğimiz aylarda modacı Gülşah Saraçoğlu ile yasak aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Çıkan haberler sonrası eşi Aslı Bilimlier ile arası açılan ve evlerini ayıran şarkıcı, çocuklarının annesiyle barıştı. Ardından Aslı Hanım ile tatile çıkan ünlü isim, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.

Deha Bilimlier, eşi Aslı Bilimlier’i modacı Gülşah Saraçoğlu ile aldattığı iddialarıyla gündeme gelmiş ve çift, çıkan haberler sonrası evleri ayırmıştı. Ünlü şarkıcı, eşi ve çocuklarının annesiyle barıştı.

Aslı Bilimlier’in doğum günü için Dubai tatiline çıkaran Deha Bilimlier, sosyal medyadan da romantik bir paylaşım yaptı. 39 yaşındaki ünlü isim, eşine; “Benim asil, karakterli, kıymetli sevgilim. İyi ki varsın, benimsin. İyi ki benimlesin. Nice mutlu yıllara. Yine Hep beraber” sözleriyle seslendi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.