enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
ALTIN
2.326,16
BIST
9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

DEMET ÖZDEMİR: AŞKIN TANIMINI YAPMAK KOLAY DEĞİL

DEMET ÖZDEMİR: AŞKIN TANIMINI YAPMAK KOLAY DEĞİL
3 Eylül 2021 15:49
A+
A-

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Şarkıcı Oğuzhan Koç, Demet Özdemir, Hello dergisinin bu ayki sayısının kapağında yer aldı. Güzel oyuncu, hem Oğuzhan Koç ile ilişkisini, hem de hayat yolculuğunu anlattı.

İşte Özdemir’in açıklamalarından ara başlıklar:

“ZAFER KADINI GÜZELLEŞTİRİR”
“Özgürlüğümü kazanmak için tek başıma başarıya odaklı bir yolculuk gerçekleştiriyorum. Güçlü olmak ve başarıyı hissetmek; en büyük güzellik gibi geliyor bana. Zaten bir kadını güzelleştiren şey de güçtür.

“KİMSEYLE YARIŞMAM”
Başarı; sonsuz ve sınırsız bir kelime. Yolculuğumun temel duygusu bu. İnanılmaz hırslı ve başarı odaklı bir karakterim var. Benim sırrım; kimseyle yarışmadan, bunu kendimle yapmaya çalışmak.

‘Tek başına değilsin’ cümlesi beni her zaman pozitif etkiler. Bunu duymayı ve hissetmeyi çok istediğim için de duygularımı paylaşırım. İçime kapanmak bana pek iyi gelmez, aksi halde sorunların daha büyüdüğünü düşünürüm.

Dans etmek, tarif edemeyeceğim bir duygu, çocukluğumun en büyük hediyesi bana. Bambaşka biri olduğumu hissediyorum her şarkıda, her koreografide.

“GERÇEK OLANI BİLİRİM”
İyisiyle kötüsüyle gerçek olan biri benim kalbimi hemen kazanır. Gerçek değilse hemen hissederim ve bu beni biraz üzer.

Nasılını bilmem ama hayatım bir film olsa türü kesinlikle romantik komedi olsun isterim.

“AŞKIN TANIMINI YAPMAK ZOR”
Aşkın tanımı kolay kolay yapılamaz gibi geliyor bana. Hayatımdaki güzel her şeye yolculuk ediyorum. Bana öğrettikleriyle iyisiyle, kötüsüyle. Zorlukları aşabilen bir ilişkim var ve bu, bana çok değerli geliyor.

En büyük şikayetim sabırsız olmam. Bu konuda elimden geleni yapsam da müthiş bir ilerleme kaydedemedim. Kendimi törpülemeye çalışıyorum.

“YATAKTAN DÜŞTÜYSEM GÜNÜM KOMİK GEÇER”
Küçükken uyanınca bir saat kimseyle konuşmazdım. Fakat artık gözlerimi açtığımda yataktan kalkana kadar kendime espri bile yaptığım oluyor. Hele yataktan düştüysem günüm daha komik geçer.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.