enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Sinan Akçıl: Ozan Çok İyi Bir Aile Babasıdır!

Sinan Akçıl: Ozan Çok İyi Bir Aile Babasıdır!
14 Mart 2022 10:30
A+
A-

Geçtiğimiz akşam Güngören’de düzenlenen özel bir bir boks gecesinde sahne alan  Sinan Akçıl, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Sinan Akçıl, Güngören’de düzenlenen özel bir bir boks gecesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Muhabirlerin sorularını yanıtlamadan önce giydiği tişörtü göstererek “Ukrayna için barış istiyorum, savaşın durması en büyük isteğim. Böyle bir tişört giyerek Ukrayna’ya destek olmak istedim” dedi.

Akçıl, “Kar yağışı olmasına rağmen yoğun bir talep var burada sıcak bir ortam var” diye konuştu. Muhabirlerin “Birçok isim ile çalıştınız, sizi en çok zorlayan ve en rahat çalıştığınız isimler kimler?” sorusuna Akçıl “En zor isim Ajda Pekkan, en kolay isim ise Demet Akalın. Demet bir kere dinlesin yeter ama Ajda öyle değil, çok titizdir ve şarkının üstünde baya çalışırız” yanıtını verdi.

Son dönemde yaptığı konserler ve sahne kıyafetleri ile gündem olan Gülşen hakkında da konuşan Akçıl “Gülşen’i eleştirmek bize düşmez, onun yaptığı da sahne şovu. Boşanma iddiaları da çıkmış ama inanmıyorum buna, Ozan çok iyi bir aile babasıdır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.