enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4398
EURO
34,7333
ALTIN
2.440,94
BIST
9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson Ne Zaman Evleniyor?

Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson Ne Zaman Evleniyor?
31 Ocak 2022 09:04
A+
A-

İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile evlilik hazırlığında olan Dilan Çiçek Deniz, düğün tarihi ile ilgili açıklamada bulundu. Öte yandan; Dilan Çiçek Deniz, İtalya’nın Milano kentine yaptıkları seyahatten bir kare paylaştı. Göğsüne yaptırdığı dövme dikkat çekti.

Dilan Çiçek Deniz ve İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson, önceki gün Bebek’teydi. Yeni saç rengi ve maskesi nedeniyle tanınmakta zorlanan oyuncu, “Saçlarımdan dolayı beni tanıyamadınız değil mi?” diyerek, kendisini görüntüleyen gazetecilere takıldı.

Uzun yıllar koyu olan saç rengini yeni dizi projesi ‘Yarım Kalan Aşklar’ için sarıya boyatan Deniz, “Saçlarımı sevdim, içime sindi. Bir süre daha böyle kalacak. Yeni projeye göre değişirim” dedi.

Bir süredir televizyon ekranlarından uzak olan oyuncu, “Sizi bundan sonra daha çok dijital platformlarda mı göreceğiz?” şeklindeki soruya, “Senaryo iyi olduğu sürece pek fark etmiyor. Televizyon da olur dijital de” yanıtını verdi.

Evlilik teklifi aldığı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile ilişkilerinin güzel gittiğini ifade eden Deniz, “Bu yaz evlilik olur mu?” sorusunu “İlişkimiz güzel gidiyor. Henüz tarih konuşmadık. Hayırlısı bakalım” diye yanıtladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.